Gitaarles

 

Sinds het voorjaar van 2013 ben ik actief als gitaardocent en geef ik les aan zowel beginners als gevorderden van alle leeftijden. Naast akoestisch en elektrisch gitaar geef ik ook basgitaarles en lessen muziektheorie, songwriting en muziekproductie.
Hoewel muzikale ervaring altijd mooi meegenomen is, is er voor de lessen geen voorkennis nodig – alleen enthousiasme.
Na een proefles zal vastgesteld worden wat de niveau van de leerling is, wat zijn of haar wensen zijn en hoe het persoonlijk lesprogramma er uit zal komen zien.

De lessen worden afgestemd op de wensen, smaak en behoeften van de leerling. Dit kan heel erg uiteenlopend zijn; de een wil bij het kampvuur wat simpele liedjes leren spelen; de ander wil de technieken beter beheersen en weer een ander wil leren hoe je liedjes schrijft.

 

Sinds een paar maanden gitaarles genomen met Niek als docent en ben heel erg tevreden. Niek pakt het professioneel aan (ook gezien de mooie muziekstudio waarin je les krijgt) en weet erg goed waar hij het over heeft. De lessen worden afgestemd op je eigen wensen en ideeën. Als je bepaalde muziek(stijlen) wilt leren spelen, stelt Niek een afgestemd en goed opgebouwd lesprogramma samen. Oefeningen worden aangepast op nummers (muziek) die je zelf hebt aan gedragen en zijn zeer leerzaam. Verder is Niek een hele aardige en enthousiaste docent, wat het leren spelen alleen maar leuker maakt. Ik ben erg tevreden en ga zeker nog een tijdje door bij Niek.

~Milan, leerling

De kosten voor 10 lessen van 30 minuten zijn 181,50 (incl. 21% BTW*). Hierbij wordt in overleg er een vast tijdslot gekozen waarop de leerling wekelijks een les van dertig minuten volgt.

* Voor leerlingen onder de 21 jaar is een vrijstelling van BTW voor onderwijs in muziek.

Voor meer informatie en aanmeldingen: info@nieklucassen.com

Componist voor Media